Posted on

De ce am lansat granola Ohvaz?

La inceput de 2022 am cumparat niste granola si eram sigur ca bonul era gresit. Am platit enorm de mult pentru 400 de grame si nu intelegeam de unde pretul absurd: 47 de lei pentru 400 de grame! De atunci mi-am propus sa rezolv problema asta … si cred ca am reusit!

ROB7758



Impreuna cu echipa Ohvaz, am facut 3 arome de granola care sunt absolut delicioase, cu ingrediente premium, dar la un pret rezonabil. Personal am comandat si mancat orice fel de granola am gasit pe piata. Si fiindca am testat tot ce am gasit, am facut si un tabel cu preturi (totul e in lei).

a8dcb2d2 25f3 2bc6 4611 01c53e8e0654

Compartie preturi granola

Dupa cum vezi, preturile sunt maricele. M-as bucura sa iti zic ca acele variante scumpe isi merita banii, dar nu e asa. Iar cele care sunt suspect de ieftine sunt… sub orice critica. Inca am cutiile 90% pline…

ROB7780 1


Tocmai de aceea sunt foarte increzator in granola Ohvaz si sper sa imi confirmi ca este fix ceea ce trebuie. Legat de pretul nostru: 79.99 lei / 3 arome (900 gr). Pret in Noiembrie 2022.
Desi am cumparat niste pungi personalizate foarte scumpe, am decis sa mergem pe un pret foarte rezonabil atunci cand comanzi 3 pungi. Este de departe cel mai bun pret pentru o granola de calitate.

ROB7762

Sigur ca pretul e important, dar te rog sa te uiti la eticheta noastra. Sunt 5-6 ingrediente per reteta. Si, ca de obicei, nu am adaugat zahar, sirop de glucoza, ulei de palmier, emulgatori, umectanti si alte lucruri de genul asta. Eticheta e curata asa incat sa te poti bucura de granola Ohvaz impreuna cu toata familia!

Pretul promotional de lansare va fi pastrat o saptamana, apoi suntem fortati sa il crestem putin din cauza circumstantelor (razboi, criza de materie prima, ambalaje, perioada concediilor, etc). Multumesc pentru sustinere si abia astept sa iti citesc recenziile!

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș