Posted on

Cristian Barin, Ohvaz, despre coronavirus in Forbes

Cei de la Forbes mi-au adresat cateva intrebari legat de ce se intampla in Romania atat in plan social, cat si in plan economic, pe baza epidemiei cauzate de coronavirus. Desi exista motive de ingrijorare, cred ca e important sa ne pastram calmul si sa luam cele mai bune decizii. Asa cum spuneam in articol, fiecare afacere care ramane deschisa in conditii de siguranta reprezinta un semn de normalitate si sper ca acest lucru sa ne linisteasca.

Cred ca trebuie sa intelegem ca urmeaza o perioada dificila, insa nu suntem in razboi. Nu avem de-a face cu un cataclism. Astfel, cumpararea in exces nu este o solutie! Apa de la robinet curge in continuare, alimentarea cu energie electrica nu are probleme. Trebuie sa fim cumpatati si sa gandim lucid, nu sa cumparam impulsionati de frica.

Ohvaz a luat diverse masuri prin care sa isi protejeze echipa si continua sa opereze. Puteti comanda ca in mod regulat, produsele vor ajunge fara probleme. Poate cu o mica intarziere din cauza volumului mare de colete, dar cu siguranta va puteti bucura de bunatatile Ohvaz chiar si in aceasta perioada agitata.

Puteti vedea interviul complet aici: Cristian Barin, fondator Ohvăz: Îmi asum responsabilitate deplină asupra sănătății financiare a afacerii

Forbes Ohvaz Cristian Barin
"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș