Posted on

Florina Badea despre Ohvaz

Când am gustat prima oară produsele Ohvăz, am fost uimită să recunosc gustul pe care îl știu de acasă. De obicei, un produs cumpărat are gust de… produs cumpărat. Dar terciul de ovăz sau de chia pe care l-am mâncat de la Ohvăz a avut același gust pe care îl au cele pregătite de mine, acasă. Fără zahăr, dar gustoase. Se simt ingredientele de calitate.

Mi-am spus imediat: ”Iată că oamenii vor putea afla că mâncarea sănătoasă are și gust!”. Sunt ideale pentru mic dejun ori gustare, atât pentru adulți, cât și pentru copii ori pentru persoanele care merg la sală constant. Și, mai ales, sunt potrivite pentru oameni ocupați, cu un ritm de viață alert, care nu au timp să își pregătească singuri mâncarea, dar vor calitate și mâncare cât mai proaspătă. Se pot comanda ușor, se livrează în toată țara și se plătesc ușor, atât cash, cât și card. Singura problemă e că vor provoca dependență.

Florina Badea despre Ohvaz

Suntem extrem de încântați să citim articole de genul acesta: Nu săriți de la birou când auziți de mâncare sănătoasă? Ce ziceți de recomandarea mea? Rezonăm 100% cu mesajul articolului și ne bucurăm că produsele Ohvaz au fost apreciate.

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș