Produsul a fost adaugat in cos

Ovăz cu Banane și Stafide [Post]

83% 53 voturi

Vrei o pauză? Bucură-te de o cafea bună sau de o cană de ceai excelentă împreună cu Ovăzul cu Banane și Stafide. O combinație perfectă care te va reîncarcă atât fizic, cât și psihic. Bucură-te de gustul dulce știind că produsele Ohvaz nu au zahăr adăugat, conservanți sau chimicale dubioase.

15 lei/porție (300 grame)

Despre aroma

O combinație dulce de fructe exotice, ovăz sățios și lapte de caju fără zahăr adăugat. Începe ziua cu acest mix gustos sau încearcă-l la birou pentru un boost de energie și bună dispoziție.
Termenul de valabilitate este de 7 zile dacă produsele sunt ținute în condiții optime, conform etichetei.

Ovăzul nu este tratat termic așa încât nu își piardă proprietățile. Ne preparam singuri laptele de caju pentru că vrem sa asigurăm o calitate excelentă. Apoi amestecăm ingredientele și le lăsăm la rece peste noapte; 'overnight oats' cum zic americanii. În felul acesta ovăzul cu lapte va avea o textură perfectă.

Produsul necesită refrigerare constantă. Dacă îl vei uită afară, vei plânge cu lacrimi de crocodil fiindcă se va strica în câteva ore. Nu adăugăm niciun fel de conservanți sau alte chimicale. Termenul de valabilitate este afișat pe etichetă; în condiții potrivite el va fi bun de consum timp de o săptămână.

Bananele sunt printre cele mai iubite fructe din lume și sunt cultivate în peste 107 țări. Acest fruct este bogat în potasiu și fibre, vitamine, minerale și mulți alți nutrienți importanți. Bananele ajută digestia și înlătură pofta de dulce fiind perfecte într-o gustare.

Știai că: Numele științific al bananei este Musa Sapientum și înseamnă "fructul înțeleptului"?

Stafidele de Corint se cultivă în Sudul Greciei din struguri de culoare roșu închis, fără semințe. Stafidele sunt bogate în antioxidanți și polifenoli, au un conținut mare de fibre și proprietăți anitbacteriene.

Știai că: În secolul 19, în Grecia, stafidele se mai numeau și "aur negru"?

Ovăzul scade LDL (colesterolul rău) și reduce riscul bolilor cardiace

Un studiu publicat în American Jurnal Of Lifestyle Medicine concluzionează foarte clar: consumul de ovăz și de produse pe bază de ovăz reduce nivelul de colesterol total și scade riscul de boli de inimă. Explicația este dată de prezența beta-glucanului, o categorie specială de fibre solubile, dar și a cantității mari de antioxidanți, capabili să lupte împotriva acțiunii radicalilor liberi. O porție de ovăz ce conține aproximativ 3 grame de fibre reduce colesterolul cu până la 23% dacă este consumată zilnic. Sursa poate fi vazută aici.

Ovăzul induce senzația de sațietate

Cantitatea semnificativă de fibrele din ovăz conferă senzația de sațietate, reduce foamea și asigură un tranzit intestinal sănătos. Acest lucru se va vedea în păstrarea siluetei. Sursa poate fi vazută aici.

Ovăzul ține apetitul sub control și reduce riscul de diabet zaharat

Ovăzul reduce pofta de dulce, fluctuațiile glicemice și rezistența la insulină, principalul factor de apariție al diabetului zaharat. Sursa poate fi vazută aici.

Recenziile aromei

"cred ca e cea mai buna aroma din tot ce am comandat"

Elena Obrogean

44 pozitive

9 negative

Recenzie fără comentariu!

01/04/2020

Hnea Razvan Andrei 01/04/2020

Recenzie fără comentariu!

31/03/2020

Dan Anger 31/03/2020

Recenzie fără comentariu!

31/03/2020

Hulubescu dominique 31/03/2020

Recenzie fără comentariu!

21/03/2020

Anonim 21/03/2020
Incarca mai multe recenzii

Valori Nutritionale

Ovăz (fără preparare termică), Lapte de caju (făcut la rece în laboratorul Ohvăz), Banane confiate, Stafide de Corint, Miere Românească, Topping the Caise

Produsul are o cantitate netă de 300 grame.

Profil nutritional per 100g per cutie
calorii 185 555
carbohidrati 32 95
grasimi 4 12
proteine 3 10
acizi grasi saturati 2 6
zaharuri 14 43
fibre 11 4
sare 0 0