5 mese complete pentru micul dejun sau pranz

Pachetul de 5 arome de 300 de grame fiecare conține următoarele:
1x ovăz cu merișoare și cocos
1x ovăz cu migdale, măr și scorțișoară
1x ovăz cu ciocolată, ananas și pere
1x ovăz cu alune de pădure și pere
1x ovăz cu ciocolată, curmale și cremă de arahide

Fiecare borcan de 300 de grame este o masă completă și nu necesită nici un fel de preparare. Dacă dorești doar anumite sortimente, folosește câmpulobservații comandădin pagină coșului.
recenzii

6 motive comanzi un mic dejun | prânz complet la 18 lei!

1. 😇 Îți ajuți digestia și te simți mai bine

Fulgii de ovăz pot ajuta digestia prin conținutul lor ridicat de fibre alimentare și nutrienți esențiali, cum ar fi vitaminele din complexul B, fierul, magneziul și zincul. Fibrele solubile din fulgii de ovăz pot ajuta la scăderea colesterolului și la prevenirea constipației.

2. ⏱ Câștigi timp și ai o masă completă fără zahăr rafinat

Știm ești pe fugă. Ia un borcan de ovăz din frigider și ai o masă delicioasă care nu necesită gătire sau preparare de nici un fel. Un mic dejun/prânz făcut din ingrediente premium (pe care le poți pronunța).

3. 🇷🇴 Susții o afacere mică 100% românească

Ohvăz înseamnă o echipa de 16 persone care lucrează în fiecare zi în laboratorul din București ca îți ofere cele mai delicioase produse care te facă te simți excelent.

4. 🤢 Eviți neplăcerile după masă

E foarte neplăcut te simți adormic sau balonat după ce mănânci. M-am chinuit ani de zile cu senzația de letargie după ce mâncam meniul zilei sau junk food. După budincă de ovăz simt bine! Sper ca și tu simți la fel.

5. 🥰 Mănânci ceva delicios, dar cu un număr potrivit de calorii

Borcanul de 300 de grame este sățios și ține de foame câteva ore, este dulce, delicios, dar are un număr potrivit de calorii: acoperă o masă din 3/4. Deci poți mănânci cu poftă, fără regrete!

6. 🥝Ingrediente premium, ca pentru familiile noastre

Folosim cât mai multă materie primă din România și punem accent pe calitate: ciocolată
neagră, merișoare fără zahăr, alune de pădure, migdale, ananas proaspăt, caju, lapte de migdale pregătit de noi și multe altele! Rețetele sunt făcute ca pentru familiile noastre.

100% natural. Fără chimicale dubioase. Ingrediente premium.

ingrediente1
chimicale1