Posted on

Lorena Buhnici despre Ohvaz

Lorena Buhnici a gustat produsele Ohvaz si a fost incantata. Ne bucuram ca facem diminetile mai placute si pranzul mai gustos!

View this post on Instagram

Sunt fan cereale!?‍♀️ Și unt de arahide! Cel puțin in ultimele luni, de când fac sport intens, sunt principala mea sursa de energie dimineața. Aș fi in stare să am aceeași masă și seara, însă nu este indicat. Și pentru că dimineața nu am mereu timp sa îmi pregătesc ceva de mâncare, m-am bucurat tare când am descoperit @ohvaz_ro. Mi-am comandat de câteva ori de la ei, și de atunci au rămas varianta mea cea mai buna de mic dejun, in zilele mai aglomerate. Sunt budinci din chia sau ovăz cu fructe uscate, alune pisate, și… preferatul meu, desigur, unt de arahide! ? Cel mai important este faptul că nu au deloc zahăr, ceea ce pentru mine este ideal. Dacă v-am făcut poftă, puteți comanda de pe www.ohvaz.ro dar atenție, toate produsele sunt făcute la comandă, așadar nu există stoc! Iar livrarea se face în toată țara. ?? #healtyfood #breakfast #chia #oats #ohvaz

A post shared by Lorena Buhnici (@lorena.buhnici) on

View this post on Instagram

✨?‍♀️ Voi ce ați mâncat astăzi la micul dejun? Hai să vedem…? Eu am ales budinca de chia cu migdale și caise de la @ohvaz_ro. #micdejunsanatos #chiapudding #healthybreakfast ?

A post shared by Lorena Buhnici (@lorena.buhnici) on

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș