Posted on

Cu ciocolata neagra sau belgiana?

Perioada promotiei: pana in data de 14 Februarie 2023.

poza biscuiti

Pe scurt: am o dilema si am nevoie de ajutorul tau. Sa folosim ciocolata neagra fara zahar si lapte SAU ciocolata belgiana care contine zahar printre ingrediente? Ca sa decid, te rog fa o comanda pe Ohvaz.ro, iar in rubrica de Observatii Comanda scrie “biscuiti”. Echipa mea iti va trimite gratuit 2 borcane de biscuiti cu ciocolata ca sa ii poti testa.

De unde dilema? Vreau sa imi respect principiile cu care am inceput Ohvaz: fara zahar adaugat, fara ambalaje de plastic, fara coloranti, conservanti sau chimicale dubioase. Problema e asa – de cand am trecut de la ciocolata belgiana la cea neagra, am primit zeci de plangeri cum ca este prea amara. Cum ca biscuitii de ciocolata nu mai sunt la fel de buni. Si… sunt de acord.

In plan secundar si indepartat e pretul – ciocolata noua neagra, fara zahar, este cu 70% mai scumpa fata de cea belgiana. Astfel sunt in situatia in care facem niste biscuiti mult mai scumpi, dar care sunt mai putini buni la gust. Nu cred ca e bine… dar nici nu vreau sa fiu catalogat ca fiind ipocrit sau ca nu imi respect cuvantul. De aceea vreau sa fac acest sondaj si vreau sa ii intreb fix cei care comanda. Daca voi vedea un vot covarsitor in oricare directie, atunci voi respecta asta.

Cred ca e foarte sanatos sa ai principii care sa iti ghideze directia, dar trebuie sa fii flexibil si adaptabil atunci cand ai semne ca lucrurile nu sunt tocmai ok. Astept cu mare interes feedback-ul tau.

PS: de maine avem 3 colegi noi, iar expedierea comenzilor va reveni la normal. Stiu ca am intarziat saptamana trecuta niste comenzi… apreciem tare mult rabdarea si intelegerea ta.

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș