Posted on

Despre preturile noastre

Vreau sa adresez cateva comentarii de pe social media, dar inca de la inceput vreau sa iti zic ca ma bucur ca pot sa clarific situatia si ca nu exista nici un fel de energie negativa din partea mea, ca fondator Ohvaz. Cateva persoane zic ca iti iese mai ieftin daca gatesti ovazul acasa. Pai, da, normal!

Este evident ca e mai ieftin sa mergi la cumparaturi si sa gatesti acasa. Kilogramul de pui la hipermarket e infinit mai ieftin fata de cele 200 de grame pe care le primesti la un restaurant. Una e materia prima pe care ti-o prepari acasa, alta e produsul finit, gata de a fi consumat.

biscuiti-ovaz


Noi la Ohvaz iti dam un mic dejun sau pranz la 17 lei. Ideea nu e daca poti gati tu acasa ceva mai ieftin. Sigur ca poti. Ideea e daca poti comanda ceva la fel de bun in banii astia. Eu am inceput Ohvaz ca m-am saturat sa dau 30-40 de lei pe masa de pranz, sa ma simt adormit dupa si sa se adune kilogramele pe burta.

Cand deschizi orice aplicatie de livrare, gasesti pizza, burgeri, shaorma si simti ca n-ai alternative mai sanatoase. Lasand sanatatea si kilogramele, ai vazut ca mai e o portie de paste? 30-35 de lei.

De asta am facut Ohvaz – daca vrei te mananci mai bine, sa te simti mai bine, sa ai de unde alege. Sa fie rezonabil la pret dar si la calorii. Eu zic ca suntem pe drumul bun

Chiar daca in general pierdem bani. Iar cand facem profit este mai mic ca salariul unui programator. De ce? Simplu: chirie, utilitati, contabilitate, marketing, salarii, taxe, investitii in utilaje, materie prima, impozite, transport, hosting, live chat, leasing la masini si multe altele. Transportul in sine ne costa in jur de 44 de lei in tara fiindca avem nevoie de conditii speciale.

ROB8192

Sigur ca atunci cand comanzi un pachet de baterii, poate te costa mai ieftin. Dar noi livram ceva sensibil.

Cineva imi zicea ca vrea sa coste 7 lei un borcan de ovaz de 300 de grame, in ambalaj de sticla, livrat la rece in toata tara in mai putin de 24 de ore. Eu inca nu am aflat cum sa fac asta.

Totusi sunt foarte recunoscator tuturor celor care ne sustin si inteleg ca ne straduim sa oferim produse excelente, fara zahar adaugat, chimicale, conservanti sau cine stie ce alte prostii. Nu sunt deloc suparat cand citesc comentarii gen ‘7 lei’. In schimb ma bucur ca pot sa clarific situatia!
Multumesc frumos!

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș