Posted on

Nicolas Enache, antrenor World Class, despre Ohvaz

Am încercat toate produsele de pe site, de la ovăzul cu lapte de migdale și budinca de chia până la biscuiții cu ciocolată și clătitele pufoase, sincer niciun produs nu m-a dezamăgit, din punct de vedere al calității sau al gustului. Iar mereu am primit produse gătite în aceeasi zi. 

Nicolas Enache, antrenor World Class

Multumim lui Nicolas pentru cuvintele frumoase despre Ohvaz. Il puteti gasi pe Instagram folosind linkurile de mai jos:

View this post on Instagram

După cum am promis, iată și review-ul! De curând am încercat produsele @ohvaz_ro si sincer să vă spun am rămas plăcut surprins? pe lângă numărul de calorii destul de decent, acestea nu conțin zahăr adăugat, conservanti, aditivi sau grasimi hidrogenate precum au majoritatea produselor din import, ceea ce mi se pare chiar wow, mulându-se perfect în dieta oricărui om, care este fie în deficit caloric fie în surplus. În această imagine testam ovazul cu papaya si alune de padure, fiind destul de decent la gust cu un numar de 187calorii per 100g, din care: 27g carbohidrati, 6g grasimi, 4g proteine. Ai 20% discount pe www.ohvaz.ro folosind codul meu NIC20. Livrare in toata tara! Link in bio.

A post shared by Nicolas Enache (@nicolas_aesthetics) on

View this post on Instagram

Știți că sunt un maniac când vine vorba de clătite, iar aceste clătite produse de @ohvaz_ro chiar m-au surprins plăcut? Și aici mă refer în special la gust și la faptul că sunt atât de delicioase și totuși nu au zahăr adăugat sau alte bazaconii prezente în majoritatea preparatelor dulci prezente în industrie. Recomand fără doar și poate Clătitele și in general produsele de pe site-ul lor, chiar sunt delicioase.?? . . Ai 20% discount pe ‪www.ohvaz.ro‬ folosind codul meu NIC20. Livrare in toata tara! Link in bio.

A post shared by Nicolas Enache (@nicolas_aesthetics) on

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș