Posted on 1 Comment

Cea mai buna limonada din Bucuresti?

limo zmeura 5

Suna arogant, stiu, insa permite-mi sa iti explic de ce cred ca limonada Ohvaz este printre cele mai bune din Bucuresti, daca nu chiar cea mai buna. Vorbim despre limonade pe care le poti achizitiona in comert, nu bauturi pe care ti le poti prepara acasa sau limonade disponibile in anumite restaurante!

Mult suc de lamaie

In fiecare zi stoarcem zeci de kilograme de lamaie, iar sucul rezultat este folosit in cantitati generoase conform retetelor noastre. Apropo de retete, ele sunt cat se poate de banale: apa remineralizata si filtrata prin dublu osmoza, suc de lamaie, miere, apoi ingredientul principal – menta, ghimbir, ananas sau zmeura. Spun ca folosim mult suc de lamaie nu doar pe baza sesiunilor de degustare a altor limonade din comert, ci si a mesajelor de genul acesta:

Limonada voastra e delicioasa, dar e prea concentrata! Am adaugat un pahar de apa ca sa pot sa o beau.

client Ohvaz via e-mail

Un strop de miere, niciodata zahar!

Pe cat posibil ne straduim sa sustinem antreprenoriatul din Romania. Tocmai de aceea cumparam miere de la un producator local. Indulcim fiecare sticla folosind cantitati exacte de miere, dar vorbim despre cateva lingurite per sticla. Nici o reteta Ohvaz nu contine si nu va contine zahar vreodata.

Fructe adevarate

De cateva ori pe saptamana primim materie prima proaspata: grepfrut, menta, ghimbir, ananas, si multe altele. Poti vedea asta pe profilul de Instagram Ohvaz. Colegii mei le prelucreaza manual si extrag sucul din fiecare ingredient. Astfel, in limonada cu ghimbir gasesti ghimbir adevarat, razuit proaspat de catre unul din bucatarii Ohvaz. Limonada cu menta este atata de verde incat am verificat aparatul foto sa nu aiba vreun filtru aplicat :). Dar e atat de verde fiindca menta proaspata din Romania are o culoare foarte vie in primele zile de la recoltare.

Limonada cu ananas proaspat este de departe aroma mea preferata. Nu poate fi confundata cu nimic altceva de pe piata – simti prospetimea dupa prima gura.

Ambalaj premium din sticla

Ohvaz este o firma cu o mana de angajati si cu o productie pe masura. Nu producem tone de deseuri. Chiar si asa preferam sa folosim ambalaje de sticla pentru limonadele noastre si sa evitam plasticul pe cat posibil. Recomandam tuturor persoanelor care ne cumpara limonadele sa recicleze sticlele la centrele specializate. Fata de sticlele de plastic ale competitorilor nostri, limonada artizanala Ohvaz se simte bine in mana, abia scoasa din frigider, intr-o zi calduroasa.

Pret avantajos

Gusturile sunt subiective, la fel si perceptiile vis-a-vis de ce este considerat “avantajos”. Pe piata exista brand-uri mari care ofera limonade la un pret mai scazut, insa cand vorbim despre raportul calitate/pret, ne consideram in top. Asta pe baza argumentelor de mai sus: suc de lamaie in cantitati generoase, miere din Romania, fructe proaspete nu siropuri sau arome artificiale, ambalaj premium din sticla.

Daca esti sceptic, te invitam sa comanzi limonada Ohvaz. Livram in toata tara, iar in Bucuresti livrarea are loc in cel mult doua ore. Iti asteptam parerea dupa ce ai gustat-o.

1 thought on “Cea mai buna limonada din Bucuresti?

  1. Este foarte buna limonada, acum un an am luat cateva sticle. Le-am pastrat ambalajele, folosesc ca si sticla de apa la servici.

Comments are closed.

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș