Posted on

Cum imbunatatim calitatea la Ohvaz

da2

Cam asa arata blatul din bucataria mea. Pana acum am facut 42 de teste in care am testat: zmeura, nuca, cocoa nibs, lapte de cocos, mure, piersici, caise, fistic, capsuni si alte cateva ingrediente premium. Toate astea ca sa avem produse excelente la Ohvaz.

Pana acum am decis ca voi adauga nuca in ovazul cu merisoare si cocos. Sunt foarte incantat de rezultat. Mai departe fac sesiuni de degustare impreuna cu echipa, prietenii si familia, iar cand am ceva ce trebuie testat am sa te anunt ca sa ma poti ajuta si tu cu o parere.

Costul de productie va creste, dar pretul de vanzare va ramane la fel. Calitatea e cea mai importanta, iar daca reusim sa oferim un produs deosebit de bun la un pret rezonabil, sunt sigur ca totul va fi bine.

Apropo – unele fructe liofilizate costa chiar si 1 leu gramul! Totusi gustul nu a fost WOW asa ca am cautat alte variante. Am fost foarte dezamagit de zmeura. Speram tare mult sa ne ajute intr-o reteta de ovaz, insa sunt prea multe seminte, iar gustul acru te poate duce cu gandul ca produsul e fermentat…

Continuam sa testam! Atat la budinca de ovaz, dar si chia.

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș