Daca doresti sa vezi varianta video, iata clipul YouTube:
Pe scurt, stim ca unele firme au inceput sa scada gramajul produselor asa incat sa mai „ciupeasca” un pic de profit. In SUA, acest fenomen poarta numele de „shrinkflation”. Chiar este o discutie in spatiul public cum ca micsorarea gramajului fara modificarea pretului ar trebui cumva semnalata.
La noi la Ohvaz nu e cazul de asta, ci avem probleme tehnice cu masina de facut biscuiti. Pe scurt, ea nu mai functioneaza corespunzator si astfel suntem obligati sa facem biscuitii nostri fie de mana, fie cu un alt aparat mai vechi. De aceea vei remarca forme diferite – uneori sunt rotunzi pe cand alteori sunt perfect plati.
Borcanul nostru de sticla nu este flexibil, in mod evident. Tocmai de aceea e posibil ca uneori sa primesti un gramaj un pic mai mare sau, dimpotriva, un gramaj un pic mai mic. E vorba despre modul de asezare al biscuitilor in borcan.
Nu e deloc placut pentru noi si ne straduim tare mult sa rezolvam situatia aceasta cu firma din Italia de unde am cumparat acest utilaj de facut biscuiti, insa raspunsurile lor sunt enorm de frustrante. Cu siguranta vom rezolva situatia intr-un fel sau altul, dar voiam sa stii direct de la noi ca nu e nici un fel de rea intentie si ca nu vrem sa inducem pe nimeni in eroare cu pozele de pe site sau sa „furam la cantar”.
Voi discuta cu echipa si vom gasi o solutie rapida asa incat tu sa te bucuri de biscuiti deliciosi, iar forma si gramajul sa fie mereu la fel.
Multumesc frumos!