Posted on

Livrare în două ore în București!

Știm că uneori nu poți să aștepți curierul să îți aducă produsele Ohvăz, tocmai de aceea ne bucurăm că de azi, 17.02.2020, livrăm comenzile din București în cel mult două ore de la plasarea comenzii! Cele din Ilfov sunt excluse. Acest lucru este posibil prin noul nostru parteneriat cu BeeFast, un curier nou pe piața din România, cu o politică cu care rezonăm complet:

BeeFast este un serviciu eco-friendly ce pune la dispoziția albinuțelor numai trotinete electrice și biciclete care nu afectează mediul înconjurător, indiferent de produsele livrate.

site-ul BeeFast

În plus, în prima parte a zilei știm că ești ocupat, prins cu e-mailuri și lucruri urgente. Dar de azi te ajutăm cu noul nostru program! De acum poți comanda Ohvăz oricând în intervalul 09:00 – 22:00, iar livrarea va avea loc în cel mult două ore! Deci te poți delecta cu o limonadă răcoritoare sau cu un ovăz încântător chiar și la cină. Totodată poți să îți faci “stocul” de produse Ohvăz seară, așa încât dimineața, la prima oră, să îți începi ziua cu entuziasm.

Știm că livrarea rapidă este mai ieftină față de cea standard. Nu este o greșeală. Este modul nostru de a te răsplăti pentru toate comenzile plasate în sistemul anterior, pentru toate dățile în care ai stat cu ochii pe ușa să îți ajungă comanda. Mulțumim că ești cu noi! Ne străduim în fiecare zi să îmbunătățim fiecare aspect.

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș