Posted on

Măsurile de siguranță Ohvăz

Urmărim cu atenție canalele oficiale în legătură cu veștile ce țin de evoluția virusului COVID-19. Ohvăz continuă să opereze și să livreze produse delicioase prin intermediul partenerilor BeeFast și FanCourier, în mod special în această perioadă in care anumite magazine au, uneori, rafturile goale. Pentru a minimiza riscul infectării și/sau al răspândirii virusului, am decis împreună cu întreagă echipa Ohvăz să implementăm următoarele măsuri de siguranță:

  1. Ohvăz continuă să NU lucreze cu publicul. Livrăm prin partenerii noștri și respectăm toate indicațiile oficiale.
  2. Am împărțit echipa în ture care nu se întâlnesc.
  3. Am stabilit proceduri interne prin care departamentele din aceeași tură să nu interacționeze în mod direct.
  4. În funcție de tură și departament, echipa Ohvăz se va prezenta la sediu fără să folosească mijloacele de transport în comun. Vom folosi biciclete, mai multe persoane din aceeași tură și departament într-o mașină, mersul pe jos.
  5. Continuăm să respectăm toate regulile și procedurile ce țin de o unitate de producție din domeniul alimentar: mănuși, botoșei de unică folosință, protecție pe cap, igienă personală excelentă, curățarea spațiilor de lucru cu substanțe corespunzătoare, ș.a.m.d..

În plus, ne-am asigurat că nu vom avea probleme vis-a-vis de epuizarea materiei prime așa încât nu trebuie să comandați mai mult decât de obicei. Anumite ingrediente sezoniere pot genera o lipsa de stoc temporară a câtorva arome, însă cu siguranță vom putea continuă producția cu alte ingrediente.

În legătură cu livrarea comenzilor Ohvăz în țară, e posibil că acestea să ajungă un pic mai greu din cauza volumului mare de colete aflate în tranzit. Încă nu avem o informare oficială din partea Fan Courier, însă va îndemnăm să aveți un pic mai multă răbdare. Pentru a compensa pentru eventualele întârzieri, vom împacheta produsele Ohvăz în așa manieră încât să ajungă la destinație în condiții bune.

În final, va recomandăm să va informați doar din surse oficiale și să va păstrați calmul. Cu siguranță vom trece peste această perioada dificilă, însă modul în care o vom face este important: trebuie să ne respectăm semenii, să ne gândim la cei predispuși îmbolnăvirii, și să evităm mentalitatea “eu să fiu bine!”.

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș