Posted on

Povestea Ohvăz

Am început Ohvăz fiindcă eram satul de junk food și de diete neplăcute. După ce mâncam, eram adormit, letargic, dar cheltuiam și mulți bani pe mâncarea comandată de pe toate aplicațiile. Voiam să mănânc mai bine ca să mă simt mai bine așa că am căutat soluții.

Am vrut ceva gustos, sănătos, sățios, la un preț rezonabil. Ușor de mâncat oriunde și cu puține calorii. N-am găsit. Așa că am creat Ohvăz!

Produse artizanale făcute cu iubire în România. Fără zahăr, puține calorii, absolut delicioase. De ce ovăz și nu altceva? Ovăzul ajută digestia, scade colesterolul și ține de foame. Are foarte multe proprietăți benefice pe care le detaliem pe site.

Folosim lapte de migdale preparat în laboratorul Ohvăz, ambalaje de sticlă fiindcă suntem sătui de plastic și cât mai multe ingrediente din România. Livrăm în toată țară și nu folosim conservanți sau orice alte chimicale.

În aceste condiții, ovăzul cu lapte de migdale sau budincă de chia trebuie ținute mereu la 2-3 grade și chiar și așa rezistă „doar” o săptămâna. Dar fiindcă nu folosim conservanți de nici un fel, eu sunt foarte mulțumit de termenul de valabilitate.

Cu un singur borcan de 300 de grame ți-ai rezolvat micul dejun sau masa de prânz. Prețul e foarte accesibil, dar calitatea și gustul sunt cât se poate de sus. Iar fiindcă te bucuri să mănânci din produsele Ohvăz, nu mai poftești la shaorma, pizza sau la junk food. Pe moment e bun fast food-ul dar pe termen mediu-lung ajungi să regreți.

Tocmai de aceea la Ohvăz mergem pe sloganul: mănânci cu poftă, fără regrete. Fie că e pentru tine, fie că e pentru copiii tăi, fie că e o masă întreagă sau o gustare.

Noi am început treaba în Noiembrie 2018, iar toate produsele de pe site sunt făcute de o echipa mică, dar ambițioasă din București. Folosim cât mai multe ingrediente proaspete, spre exemplu limonadă conține ghimbir adevărat, nu suc de ghimbir, nu esențe, nu substanțe „cu gust de …”.

Mentă adevărată tocată de mâna de bucătarii Ohvăz, ananas sau pepene galben 100% proaspăt și tot așa.

Tot ce facem, facem cu iubire și atenție că și cum ar fi pentru familiile noastre. Ne găsești în tot felul de magazine din București și din țară, lista se actualizează în mod constant pe site. Totuși, mulți patroni nu vor produse naturale, fără conservanți, care trebuie ținute mereu la rece. Tocmai de aceea îți recomandăm să comanzi de pe ohvaz.ro.

Mulțumesc că susții o afacere cu capital 100% românesc. Vrem să avem un impact pozitiv în viețile oamenilor și cred că putem face asta prin Ohvăz. Eu sunt Cristian Barin, toate cele bune!

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș