Posted on

[Incheiat] Recomanda-ne prietenilor si castigi 1000 de lei

Concursul s-a incheiat. Felicitari castigatorilor! Acestia sunt afisati mai jos langa fiecare premiu.

Concursul:
Recomanda Ohvaz prietenilor tai si castigi 1000 de lei .
Durata:
Concursul se incheie in data de 19 Martie 2021. Castigatorul va fi anuntat in data de 25 Martie 2021 pe blogul Ohvaz, pe contul nostru de Facebook si de Instagram.
Premii:
Locul 1: suma de 1.000 de lei prin transfer bancar; –> Felicitari Oana!
Locul 2: suma de 500 de lei prin transfer bancar: –> Felicitari utilizatorului G (nu a dorit sa ii fie publicata vreo informatie)
Locul 3: produse Ohvaz in valoare de 200 de lei; –> Felicitari Madalin!
Cum participi:
Inregistreaza-te pe site-ul www.ohvaz.ro (complet gratuit), apasa pe iconita cadou din meniul principal, iar acolo vei avea un cod unic de genul: www.ohvaz.ro/promotie/HZ8XAI.

Screenshot 2021 02 28 Ohvaz Produse Sanatoase cu Ovaz Chia Clatite Biscuiti Ohvaz1

Trimite acest link prietenilor tai, iar cand o persoana face o comanda folosind linkul tau, ea va fi asociata tie. De asemenea, prietenul primeste 15 lei reducere pentru comanda lui. La sfarsitul concursului, persoana cu cele mai multe comenzi asociate castiga!

Intrebari frecvente:

Trebuie sa comand si eu produse Ohvaz?
Da, e necesar sa ai cel putin o singura comanda incheiata cu succes. Mai multe comenzi nu iti influenteaza sansele de castig, dar o comanda este absolut necesara.

Am trimis codul unei persoane care a comandat, dar nu mi-a crescut numarul de comenz in clasament. De ce?
Comanda fie a fost anulata, fie nu a fost achitata (plata cu cardul nu a mers) sau s-a ales metoda de plata “ramburs” care dureaza cateva zile pana se proceseaza.

Mai exista posibilitatea ca persoana care a comandat sa isi fii schimbat dispozitivul (a primit linkul pe telefon, dar a plasat comanda prin laptop/calculator). Doar comenzile plasate prin intermediul link-ului tau unic vor fi contorizate in dreptul tau.

Codul nu poate fi aplicat!/nu merge
Codul tau unic poate fi aplicat doar daca persoana care plaseaza comanda isi inregistreaza un cont pe site-ul Ohvaz. Doar asa pot fi aplicate voucherele (inclusiv codul tau unic).

Screenshot 2021 03 01 Cosul meu Comanda o gustare sanatoasa Ohvaz

Daca persoanele carora le-am dat codul au comandat deja de la Ohvaz?
Este ok. Orice comanda plasata prin intermediul linkului tau va fi contorizata.

Daca o persoana foloseste codul meu de mai multe ori?
Daca trimiti codul tau unei persoane, iar acea persoana comanda de 10 ori, toate cele 10 comenzi vor fi asociate tie, dupa ce sunt achitate.

De ce nu aratam nume reale in clasament?
Respectam intimitatea utilizatorilor nostri. Va asiguram ca acest concurs este cat se poate de real, iar persoanele din tabel sunt persoane fizice care au cont pe site-ul Ohvaz.

Daca e egalitate?
In cazul in care mai multe persoane ocupa acelasi loc in top 3, criteriul de departajarea este valoare comenzilor pe care aceste persoane le-au generate. In acesta situatie, nu vom publica aceasta informatie, ci vom anunta castigatorii dupa ce verificam statistica interna.

Cine poate participa?
Toate persoanele fizice majore aflate pe teritoriul Romaniei care detin un cont bancar. Nu pot participa minori sau persoane juridice.

Unde este regulamentul oficial?
Te rog apasa aici pentru a citi regulamentul oficial al campaniei. E important sa il revizuiesti.

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș