Posted on

Valabilitate și stoc Ohvăz

Noi pregătim produsele Ohvăz în funcție de vânzările anterioare. Astfel, în mod constant rămânem fără stoc. Pentru noi asta nu este un lucru rău – cererea clienților crește și noi ne bucurăm de aprecierile lor. Pe partea cealaltă înțelegem disconfortul cauzat de situațiile în care rămânem fără o anumită aromă sau chiar o serie întreagă de produse.

Cum să nu rămâi fără Ohvaz?

Cumpără pachetele de 5 arome! E varianta cea mai simplă. Știm că punguța devine mai grea, dar asta este un semn bun! Îți reamintim că borcanele noastre au 300 de grame de produs! Astfel, îți recomandăm cu căldură pachetul de 5 arome de Ovăz și pachetul de 2 arome Chia. Pe lângă gustul delicios, primești și o reducere de 10 lei față de prețul însumat al borcanelor.

De ce nu producem mai mult?

Putem face asta, dar alegem să livrăm produse cât se poate de proaspete. Astfel, ca exemplu, în loc să aprovizionăm cu 700 de borcane pentru o săptămână, preferăm să livrăm 100 de borcane în fiecare zi. În anumite perioade, stocul se epuizează până în ora prânzului, iar atunci ne străduim să reaprovizionăm. Este o decizie conștientă care, ce-i drept, ne complică un pic viața, însă ne ajută să ne asigurăm că produsele Ohvăz sunt impecabile.

Despre termenul de valabilitate

IMG 5816 1 1
Pachetul de 5 arome de ovăz – cel mai vândut produs de pe Ohvăz

Produsele noastre rezistă cel puțin 7 zile în frigider. Dacă nu sunt ținute la rece, ele își schimbă gustul și aspectul în câteva ore. Sucurile sunt proaspete și nu au conservanți, iar ovăzul și chia conțin fructe și lapte, implicit necesită refrigerare. Tocmai de aceea recomandăm ca produsele să fie ținute la o temperatură între 0 și +4 grade. Când aplicăm etichetele de valabilitate, noi preferăm să afișăm un termen mai scurt. Deci nu e nici o problema să consumi un produs Ohvăz care expiră în ziua curentă.

Am fost învățați să nu cumpărăm lapte sau ouă care expiră în următoarea zi. Îmi amintesc bine cât de urecheat am fost de părinți în tinerețe când am venit cu ceva care expira în ziua următoare sau, mai rău, în ziua curentă. Dar la produsele Ohvăz poți face o excepție. Verifică dată ambalării și adaugă 7 zile fără ezitare. Ce-i drept, cu un așa gust, mai rar să uiți de borcanele Ohvăz 🙂

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș