Posted on

Ohvăz livrează în toată țara

Suntem încântați să colaborăm cu firmele de curierat ChopChop, Curiera, GLS, și Fan Courier pe partea de livrare a produselor Ohvăz. Pe scurt, iată esențialul:

  • În București cu livrare în aproximativ 120-180 de minute, cu firma de curierat ChopChop (curieri străini) sau Curiera (curieri români), în următoarea zi lucrătoare (L-V). Comanda minimă: 70 lei; Cost livrare: 22.99 lei / 7.99 lei;
  • În Ilfov, prin Fan Courier, comenzile plasate până în 10:30 vor ajunge între 12:00 și 20:00. Comanda minimă: 75 lei; Cost livrare: 14.99 lei;
  • În țară, prin GLS, comenzile vor ajunge în ~ 24-48 ore. Comanda minimă: 85 lei; Cost livrare: 14.99 lei.

Important!

Produsele noastre sunt perisabile! Tocmai de aceea vă rugam să nu amânați livrarea coletului!
În țară, curierul o să vă aducă produsele Ohvăz într-o geantă termică neagră ca în imaginea de mai jos.

cutie termica

Va rugăm să o deschideți imediat, să luați cutiile de carton în care se află produsele Ohvăz, și să returnați cutia neagră curierului.

cutie termica

Curierul se așteaptă să primească un colet la schimb – e vorba despre această geantă termică neagră. Sperăm să va bucurați de produsele Ohvăz și am aprecia mult să primim o recenzie pe Facebook și pe Instagram.

De ce taxa de livrare?

Livrăm la rece! Asta înseamnă un cost în plus semnificativ.

Fragilitatea pachetelor este un alt factor. Folosim ambalaje de sticlă pentru produsele pe bază de ovăz și chia, dar și pentru limonadă. Acestea trebuie protejate foarte bine așa încât să nu se spargă în timpul transportului. Astfel, a trebuit să facem un efort substanțial pe partea materialelor de protecție folosite în colete.

Pregătirea coletelor necesită mult timp și efort. Fiecare pachet trebuie aranjat cu atenție așa încât să nu se spargă borcanele de sticlă. Folosim carton de tip Kraft făcut la comandă pentru nevoile noastre, dar și ambalaj de protecție de tip bubble. Toate aceste costuri se regăsesc în taxa de livrare.

Personal, m-am zbătut enorm ca să ținem costurile sub control. Din start am exclus să umblăm la calitatea ingredientelor folosite. Nu facem rabat de calitate. Înțelegem că acest preț de livrare e posibil să deranjeze. Tocmai de aceea, așa cum ai observat, ne-am străduit să mai reducem puțin costul transportului atât în țară cât și în București.

Costul real al transportului în țară

Un colet Ohvăz expediat oriunde în țară (mai puțin București) ne costă între 41 și 55 de lei. Clientul achita 9.99 lei, iar noi acoperim diferența. De ce costă atât de mult? Fiindcă livrăm dus-întors în genți termoizolante speciale, voluminoase, în interior există agent de răcire, cutii de carton făcute la comandă, ambalaje de sticlă (care sunt foarte grele) și multe ambalaje de protecție de tip bubble. Am discutat cu toate firmele de curierat din România. Avem cel mai bun preț raportat la viteza și calitatea serviciilor.

Alternative

Colaborăm cu Glovo, Tazz și Bringo. Totuși, aceștia au o rază de livrare mică și e posibil ca Ohvăz să nu îți apară în rezultatele căutării din cauza adresei tale.

Avem o rețea de magazine partenere, iar lista poate fi văzută aici. Totuși, vă recomandăm să plasați o comandă online așa încât să vă bucurați de toate produsele Ohvăz. În magazine nu veți găsi întreaga gama de produse. Am detaliat de ce nu vom intra prea curând în lanțurile foarte mari în acest articol.

Concluzii

Apreciem suportul celor care au fost curajoși, au testat și au devenit fani Ohvăz. Deși ne luptăm cu multe probleme ce țin de extinderea noastră, contăm pe suportul vostru în continuare. Mulțumim!

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș