Posted on

Ohvăz livrează în toată țara

Promotie Ianuarie 2022: transportul costa 8 lei in Bucuresti, 12 lei in Ilfov, 12 lei in tara. Livram in 60 de minute in Bucuresti, 24 de ore in tara.

Suntem încântați să colaborăm cu firmele de curierat Beefast, GLS, și Fan Courier pe partea de livrare a produselor Ohvăz. Pe scurt, iată esențialul:

  • În București cu livrare în 90 de minute, cu firma de curierat Beefast, între 10:30 – 16:00. Comanda minimă: 50 lei; Cost livrare: 9.99 lei;
  • În București și Ilfov, prin Fan Courier, comenzile plasate până în 11:30 vor ajunge între 14:00 și 20:00. Comanda minimă: 50 lei; Cost livrare: 14.99 lei;
  • În țară, prin GLS, comenzile vor ajunge în ~ 24-48 ore. Comanda minimă: 80 lei; Cost livrare: 16.99 lei.

Important!

Produsele noastre sunt perisabile! Tocmai de aceea vă rugam să nu amânați livrarea coletului!
În țară, curierul o să vă aducă produsele Ohvăz într-o geantă termică neagră ca în imaginea de mai jos.

1596023379575

Va rugăm să o deschideți imediat, să luați cutiile de carton în care se află produsele Ohvăz, și să returnați cutia neagră curierului.

20191129 100448

Curierul se așteaptă să primească un colet la schimb – e vorba despre această geantă termică neagră. Sperăm să va bucurați de produsele Ohvăz și am aprecia mult să primim o recenzie pe Facebook și pe Instagram.

De ce taxa de livrare?

Livram la rece! Asta inseamna un cost in plus semnificativ.

Fragilitatea pachetelor este un alt factor. Folosim ambalaje de sticlă pentru produsele pe bază de ovăz și chia, dar și pentru limonada. Acestea trebuie protejate foarte bine așa încât să nu se spargă în timpul transportului. Astfel, a trebuit să facem un efort substanțial pe partea materialelor de protecție folosite în colete.

Pregătirea coletelor necesita mult timp si efort. Fiecare pachet trebuie aranjat cu atenție asa incat sa nu se sparga borcanele de sticla. Folosim carton de tip Kraft facut la comanda pentru nevoile noastre, dar si ambalaj de protectie de tip bubble. Toate aceste costuri se regasesc in taxa de livrare.

Personal, m-am zbătut enorm ca să ținem costurile sub control. Din start am exclus să umblăm la calitatea ingredientelor folosite. Nu facem rabat de calitate. Înțelegem că acest preț de livrare e posibil să deranjeze. Din păcate nu avem ce face.

Costul real al transportului in tara

Un colet Ohvăz expediat oriunde în țară (mai puțin București) ne costă între 41 și 55 de lei. Clientul achita 17 lei, iar noi acoperim diferența. De ce costă atât de mult? Fiindcă livrăm dus-întors în genți termoizolante speciale, voluminoase, in interior există agent de răcire, cutii de carton făcute la comandă, ambalaje de sticlă (care sunt foarte grele) și multe ambalaje de protecție de tip bubble. Am discutat cu toate firmele de curierat din România. Avem cel mai bun preț raportat la viteza și calitatea serviciilor.

Alternative

Colaborăm cu Glovo, Tazz și Bringo. Totuși, aceștia au o rază de livrare mică și e posibil ca Ohvăz să nu îți apară în rezultatele căutării din cauza adresei tale.

Avem o retea de magazine partenere, iar lista poate fi vazuta aici. Totusi, va recomandam sa plasati o comanda online asa incat sa va bucurati de toate produsele Ohvăz. In magazine nu veti gasi intreaga gama de produse. Am detaliat de ce nu vom intra prea curand in lanturile foarte mari in acest articol.

Concluzii

Apreciem suportul celor care au fost curajoși, au testat și au devenit fani Ohvăz. Deși ne luptăm cu multe probleme ce țin de extinderea noastră, contăm pe suportul vostru în continuare. Mulțumim!

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș