Din cand in cand testam furnizori noi asa incat sa avem cea mai buna materie prima pentru produsele Ohvaz. Recent am primit un lot de zmeura foarte interesant.
Testul 1 – in limonada cu zmeura
Rezultatul a fost „wow”. O culoare intensa, chiar dupa 2 zile de cand a fost facuta. Gustul? Deosebit. Puternic, dar 100% natural. Cred ca stii ca noi nu adaugam arome de nici un fel in nici un produs.
Per total, cam 20% mai buna fata de limonada actuala.
Testul 2 – in bunatatea Ohvaz
Cred ca stii ca noi facem niste gemuri foarte interesante, fara zahar adaugat sau chimicale dubioase. Doar fruct si miere. Noul furnizor s-a prezentat foarte bine si aici – gustul a fost deosebit de bun, dar asta m-a dus cu gandul la seminte – oare sa le scoatem?
Sigur ca zmeura are seminte ca asa e normal! Daca nu folosesti arome sau creme cu gust de zmeura (adesea niste produse foarte dubioase), atunci normal ca vei vedea variatii de gust, culoare, dar si samburi sau seminte.
Astfel, intrebarea e – merita sa incercam sa scoatem semintele? Daca da, ce fel de aparat ne recomanzi? Sa le trecem la mana prin site… ar fi cam anevoios.
Anunta-ma cum vezi tu semintele si ce ne recomanzi. Mersi!