Hai să vorbim despre ovăz și cum putem să-l facem și mai bun pentru micul dejun. Știm cu toții că budinca de ovăz e super sățioasă, dar ca să fie cu adevărat un mic dejun complet, avem nevoie și de proteine.
Am încercat câteva rețete în care am folosit o mulțime de nuci – care sunt geniale pentru grăsimi sănătoase, dar am ajuns rapid la peste 800 de calorii per borcan. Deși acele proteine vin la pachet cu grăsimi sănătoase, 800 de calorii pentru o singură masă e cam mult, mai ales dacă încerci să slăbești și vrei să fii în deficit caloric. Așa că… ce facem?
Pudra proteică pare o soluție bună, dar aici apare întrebarea: care pudră? Zer sau soia? Unii nu vor zer, alții nu vor soia. Iar proteina din mazăre sau fasole… sincer, nu mi se pare prea apetisantă.
Tu ce preferi? Mai multe proteine din nuci (și mai multe calorii), pudra de zer, sau cea de soia? Sau a 4-a varianta: lăsăm așa 🙂