Posted on

Ce reprezintă Ohvăz?

Poate sună un pic pretențios, dar pentru mine produsele Ohvăz nu sunt doar o gustare rapidă, un desert gustos sau o masă convenabilă. Ohvăz este echilibrul fin dintre plăcere și sănătate. Făcând un spate în spate, cred că toată lumea știe ce înseamnă mâncarea sănătoasă și cu puține calorii. Salată, sparanghel, gât de curcă fiert. Chiar dacă am început să mănânc verzituri, nu pot zice că sar de la birou să mănânc o porție de brocoli.

verzituri
Nu pot sa mănânc verzituri în fiecare dimineață/prânz

Pe partea cealaltă nu am nici o problema să devorez o pizza întreagă. Waffles. Clătite. Un meniu de șnițel și cartofi prăjiți. Paste. Cred că știi bine povestea. Alți colegi de la birou au îmbrățișat pe de-a întregul partea întunecată: McDonalds, KFC, Chopstix, Taksim. Astfel, pare că în mod constant îmi testez voința. Pare că am un îngeraș cu sparanghel în mână pe un umăr, iar pe cealaltă parte un drac cu niște cartofi prăjiți, sărați și cu multă brânză. Iar când într-adevăr cedez, știu că atât fizicul îmi suferă, dar și sănătatea pe termen lung.

alegere
Ce alegi?

Aș alege îngerașul. E decizia înțeleaptă. E varianta logică și de bun simț. Problema e că acea cale nu este sustenabilă pe termen lung. Cei de la SaladBox au încercat să mă atragă, însă după ce am mâncat de la ei câteva săptămâni, am observat că s-au adunat kilogramele. Nu aveam pătrățele înainte, dar brânza feta, cașcavalul, dressing-urile grele și-au spus cuvântul. Da, puteam alege ingrediente mai ok, însă nu mă simțeam satisfăcut. Dracul cerea ofrande. Iar prețul a devenit și el un factor.

Eu lucrez la birou, la calculator, foarte multe ore. Uneori uit să mănânc. Adesea sunt stresat cu diverse lucruri ce țin de viața de birou. Dieta e adesea pe ultimul loc, deși ar trebui să fie sus în top. Nu am timp. Resimt asta de fiecare dată când trebuie să iau micul dejun sau să iau masa de prânz. Soluții există, însă nu sunt sustenabile, nu sunt ieftine și/sau nu sunt gustoase. Poate ai norocul să bifezi două din trei căsuțe, însă pentru mine tot nu este suficient.

Așa că Ohvăz. Un borcan drăguț, o linguriță, 550 de calorii și sunt rezolvat. Îl mănânc rapid înainte să plec în traficul glorios din București sau direct la birou. Ajută digestia, are antioxidanți și fibre, însă sunt multe articole mult mai bune care vorbesc despre efectele benefice ale ovăzului. Pe mine mă interesează și partea cealaltă – gustul. Este delicios. Din cinci arome, e imposibil să nu îți placă două-trei. Iar asta face diferența. E factorul determinant fiindcă pot să îl mănânc în mod constant. Fac asta de peste doi ani și nu m-am plictisit.

IMG 5942 111
Altceva, zic eu!

Ohvăz este sustenabil din toate punctele de vedere. La doar 17 lei porția de 300 de grame (dacă îl comanzi direct de pe site), 500-600 de calorii în funcție de aromă, plus aspectele benefice pentru sănătate, Ohvăz este echilibrul pe care îl căutam la micul dejun sau la prânz. Ne găsești online pe www.ohvaz.ro, pe Freshful, Tazz, Glovo, dar și în mai multe locații partenere de specialitate

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș