Posted on

Limonada cu mango si fructul pasiunii

Astazi am o veste buna pentru fanii de limonade proaspete, iar asta fiindca lansam doua noi produse: limonada cu mango si limonada cu fructul pasiunii. Si ce e si mai bine, ambele limonade sunt indulcite cu miere, nu au zahar adaugat, au 500 de mililitri si sunt ambalate in sticla, nu in ambalaje de plastic din considerente ecologice.

Aceste limonade sunt facute cu suc de lamai din lamai proaspat stoarse, nu din suc concentrat. Cat despre mango si fructul pasiunii, folosim 100% fruct, nu suc concentrat, nu aditivi sau arome, nu coloranti sau conservanti.

limonada cu mango

Limonadele Ohvaz nu sunt pasteurizate

Ppentru a ne asigura ca aceste limonade ajung la clienti la fel de proaspete ca atunci cand au fost preparate, livrarea se face in toata Romania, la rece, si livrarea costa doar 10 lei. Aceasta este o optiune perfecta pentru cei care doresc sa savureze o bautura racoritoare si sanatoasa fara sa paraseasca confortul propriei case.

Una dintre caracteristicile importante ale acestor limonade este ca sunt indulcite cu miere naturala. Mierea este bogata in antioxidanti si alte substante nutritive care nu numai ca dau un gust bun limonadei, dar ajuta si la calmarea durerilor in gat. De asemenea, mierea are un indice glicemic mai mic decat zaharul, ceea ce inseamna ca nu creste nivelul de zahar din sange atat de mult.

limonada

In plus, ambalajele sticlelor de limonada sunt ecologice, din sticla, ceea ce le face o optiune mai sustenabila decat ambalajele din plastic. Aceasta inseamna ca puteti savura aceasta bautura racoritoare fara sa va ingrijorati ca contribuiti la poluarea planetei.

Daca sunteti in cautarea unei bauturi racoritoare, facuta ca acasa, atunci limonada cu mango si limonada cu fructul pasiunii ar putea fi exact ceea ce cautati.

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș