Posted on

Limonada: Reţeta fără zahăr adaugăt

Limonada este o băutură răcoritoare care se face cel mai des din suc de lămâie şi apă. În general, se adaugă şi zahăr, însă Ohvaz îţi propune numeroase reţete naturale fără zahăr care te vor surprinde plăcut. Aici vei găsi limonadă cu zmeură, grapefruit sau ananas cu miere, dar şi limonada cu ghimbir şi miere sau limonada cu mentă şi miere.

Dacă eşti un fan al limonadelor pentru perioada de vară, sigur îţi vei dori să le încerci pe toate, mai ales că sunt naturale, nu conţin zahăr şi par atât de răcoritoare şi de savuroase. Hai să aflăm mai multe lucruri despre oferta de limonade Ohvăz! Aşa îţi va fi mai uşor să decizi cu care începi sau vei fi motivat să le cumperi pe toate!

Înainte, însă, hai să vedem de ce ar trebui să reduci consumul de zahăr şi de ce mierea este un înlocuitor mult mai bun.

ROB8071

Efectele dăunătoare ale zahărului

Zahărul este un aliment care poate fi dăunător pentru sănătate dacă este consumat în exces. Zahărul poate cauza probleme de sănătate cum ar fi diabetul, obezitatea, cariile dentare, problemele de inimă şi chiar cancerul. De aceea, este important să mănânci alimente sănătoase şi să eviţi consumul excesiv de zahăr.

Dacă vrei să te fereşti de probleme de sănătate, caută să înlocuieşti zaharul cu alţi îndulcitori. Poţi încerca să utilizezi miere, xylitol, erythritol sau ştevia pentru a dulci orice mâncare. La Ohvăz zahărul este înlocuit cu mierea, unul dintre cei mai buni îndulcitori naturali. Mierea are numeroase proprietăţi benefice pentru organism, fiind energizantă, antiinflamatoare şi antioxidantă. Se recomandă în numeroase tratamente şi afecţiuni şi, deloc de neglijat, este savuroasă. 

ROB7460 2

Limonada: Cum a apărut

Limonada a fost inventată în anul 1772, de către un medic francez numit Nicolas Appert. El a creat o metodă de a păstra alimentele în borcane, care a ajutat la inventarea conservării. Limonada a fost unul dintre primii alimente care a fost conservat în acest fel.

Reţeta nu s-a schimbat prea mult în cei peste 1000 de ani, fiind bazată pe apă, zahăr şi suc de lămâie. În tot acest timp, oamenii din întreaga lume s-au răcorit cu această băutură în nenumărate ocazii.

Originea exactă a lămâii în sine nu a fost ușor de stabilit, dar noi cercetări au clarificat descendența sa ca hibrid de portocală acră și citron. Un studiu din februarie 2018 din revista de știință Nature dezvăluie că descoperirea frunzelor fosilizate în provincia Yunnan din China demonstrează că citricele există încă de la sfârșitul Miocenului, cu aproximativ 8 milioane de ani în urmă.

Când a fost făcută prima limonadă

Cea mai veche înregistrare a precursorului limonadei provine de pe coasta mediteraneană a Egiptului medieval. Era făcută din orz fermentat combinat cu mentă, piper negru și frunze de citron. Datorită cronicilor poetului și călătorul Nasir-i-Khusraw, care a scris relatări despre viața egipteană din secolul al X-lea și cărților și documentelor evreiești din Cairo Genizah, știm că evreii din comunitatea medievală din Cairo au consumat, comercializat și exportat sticle cu amestecul de suc de lămâie cu zahăr. Dar ajunge cu istoria! 

Beneficiile limonadelor – de ce să o bei în fiecare zi

O dietă echilibrată joacă un rol important în întărirea imunității, iar un început bun ar putea fi înlocuirea ceştii de cafea de dimineață cu suc și tonice sănătoase. Un pahar de apă caldă cu lămâie zilnic este o modalitate excelentă de a-ți accelera metabolismul și de a întări imunitatea. De asemenea, poți să bei limonadă rece oricând în timpul zilei pentru a-ți potoli setea, precum și pentru a lupta împotriva viruşilor, a răcelii şi gripei, dar şi pentru:

  • a te menţine hidratat şi sănătos
  • a accelera metabolismul şi arderea grăsimilor şi a pierde sănătos în greutate
  • a-ţi îmbunătăţi digestia şi a ameliora constipaţia
  • a trata pietrele la rinichi
  • a avea o piele frumoasă şi strălucitoare. 

Dacă te-am convins să începi cât mai repede să consumi limonada în fiecare zi, mai ai un singur pas de făcut şi anume să descopere şi tu gama diversificată de limonadă de la Ohvăz!

Limonadă cu zmeură şi miere

Limonada cu zmeură şi miere este o băutură sănătoasă care are multe beneficii pentru organism. Zmeură este bogată în vitamina C şi mierea este un puternic antibiotic natural. Această băutură este ideală pentru a-ţi întări sistemul imunitar şi pentru a te ajuta să îţi menţii sănătatea în general. 

Limonada cu zmeură şi miere este o băutură răcoritoare şi savuroasă de vară. Este perfectă pentru o zi caldă şi se poate servi cu cuburi de gheaţă. 

Limonadă cu grapefruit şi miere

Limonada cu grapefruit şi miere este o băutură sănătoasă pentru corpul nostru. Grapefruitul este bogat în vitamina C care ajută la întărirea sistemului imunitar, iar mierea este un puternic antibiotic natural. Amestecând aceste două ingrediente, putem face o băutură care ne ajută la prevenirea răcelilor şi a altor probleme de sănătate. Alege să încerci şi tu limonadă cu grapefruit şi miere de la Ohvăz! Răcoreşte-te sănătos şi rămâi în cea mai bună formă în această vară!

ROB8054

Limonadă cu ananas şi miere

Limonada cu ananas şi miere este o băutură răcoritoare şi plină de vitamine, perfectă pentru o zi călduroasă de vară. Ananasul este bogat în vitamina C, iar mierea este un bun aliment pentru a preveni răceala şi gripa, prin urmare, această limonadă este remediu foarte bun pentru sănătate. În plus, ajută la detoxifierea ficatului, la eliminarea retenţiei de apă şi la combaterea constipaţiei, dar şi la pierderea în greutate şi la îmbunătăţirea digestiei. Trebuie să o încerci şi tu!

Limonadă cu ghimbir şi miere

Limonada cu ghimbir şi miere este o altă băutură foarte sănătoasă și savuroasa pe care o poţi găsi la Ohvăz. Ghimbirul este un bun detoxifiant pentru organism, ajută la îmbunătățirea digestiei, este un antiinflamator natural şi ajută la ameliorarea durerilor, iar mierea are un efect energizant, este un antioxidant valoros care protejează organismul de radicalii liberi și este un înlocuitor excelent pentru zahăr. 

Nu este de mirare că limonada cu ghimbir şi miere este un remediu popular pentru multe probleme de sănătate. Acest amestec este un remediu foarte eficient pentru răceală şi gripă şi alegerea ideală pentru a te răcori într-o zi călduroasă de vară!

Limonadă cu mentă şi miere

Limonada cu mentă şi miere este o băutură delicioasă extrem de benefică pentru sănătate. Menta este un ingredient natural care ajută la detoxifierea organismului, iar mierea este un puternic antibiotic natural. Limonadă cu mentă şi miere este băutura perfectă pentru a te răcori şi a te menţine sănătos şi bine hidratat în această vară. Tu ai încercat-o?

IMG 4411

Cum sunt fabricate limonadele Ohvaz

Limonadele Ohvaz sunt produse fabricate într-un laborator propriu, în condiţii perfecte de curăţenie şi igienă. Sunt folosite o varietate mare de fructe uscate, ovăz sățios și lapte de migdale din producție proprie şi fiecare produs este o gustare delicioasă și sănătoasă cu un minim de calorii și un maxim de aport nutrițional. 

Toate produsele Ohvaz sunt făcute din pasiune pentru alimentația echilibrată și pentru a oferi o alternativă la produsele sănătoase care nu sunt întotdeauna gustoase. Ohvaz te va surprinde cu arome diverse și combinații surprinzătoare care îți vor încânta papilele gustative, limonadele fiind băuturi pe care le vei îndrăgi încă de la prima degustare!

Limonade de la Ohvaz – preţuri care reflectă calitate

Limonadele sunt printre dintre cele mai populare băuturi răcoritoare din lume, iar acest lucru se datorează faptului că sunt atât de răcoritoare și delicioase. Există o gamă largă de limonade disponibile pe piață, iar Ohvaz, o afacere mică 100% românească cu ambiţii mari, oferă printre cele mai bune produse. 

Cunoscută pentru calitatea superioară a limonadelor și pentru faptul că deține o gamă variată de sortimente, toate fără zahăr, Ohvaz atrage din ce în ce mai mulţi clienţi. De la limonade cu fructe la limonade cu mentă, Ohvaz are o băutură răcoritoare pentru oricine!

Deloc de neglijat, prețurile limonadelor Ohvaz reflectă calitatea superioară a produselor și faptul că sunt folosite numai ingrediente de cea mai bună calitate. Astfel, cei care au descoperi limonada de aici sunt siguri că se pot delecta şi răcori cu băutura preferată şi de cea mai bună calitate la un preţ rezonabil.

De ce să cumperi limonade fără zahăr adaugat de la Ohvaz

Ohvăz este deja o prezenţă importanţă în mediul online pentru că oferă numai gustări sănătoase cu ingrediente de cea mai bună calitate şi limonade savuroase în diverse variante. Cu o asemenea ofertă, este ușor să mănânci sănătos, mai ales ca toate produsele sunt delicioase. 

Perfecte pentru micul dejun, prânz sau cină, limonadele Ohvaz te ajută să te răcoreşti în zilele toride de vară, dar şi să ai o alimentație echilibrată. De asemenea, te ajută să te ţii departe de băuturile cu zahăr, şi să ai mai multă energie. Cu o limonadă atât de bună, va fi uşor să faci faţă tentaţiilor şi să ai mereu la îndemâna o alternativă sănătoasă. În plus, toate caloriile sunt afișate, așa că ştii exact cum stai.

Comandă, plată şi livrare limonade Ohvaz

Probabil ai ajuns în punctul în care eşti decis să încerci o limonadă fără zahăr de la Ohvaz şi te întrebi cum o comanzi. Este simplu! Intră pe site, alege ce îţi doreşti – sunt 5 sortimente diferite şi le poţi încerca pe toate sau doar ce îţi face cu ochiul – pune în coş şi lansează comanda!

Plata se poate face online în siguranţă maximă sau cash în sistem ramburs, iar livrările sunt cât se poate de rapide. În Bucureşti, de exemplu, comanda va ajunge la tine prin curier în cca două ore. În Ilfov, livrarea se face în maşini cu temperatura controlată prin Fun Curier, iar în ţara se livrează în cutii termoizolante prin GLS. Comanda minimă în Bucureşti este de 50 de lei, iar în ţara trebuie să comanzi minimum de 75 de lei. 

Alege să investeşti inteligent în sănătatea ta şi bucură-te de cât mai multe produse Ohvaz de calitate. Pe lângă limonadele fără zahăr, vei găsi aici şi diverse specialităţi ideale pentru micul dejun sau pentru gustări savuroase în timpul zilei! Nu mai pierde timpul! Vara este în toi! Răcoreşte-te sănătos cu o limonadă fără zahăr de la Ohvaz – sigur va deveni băutura ta preferată! 

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș