Posted on

Nou! Livrare premium in Bucuresti

livrare bucuresti

Ohvaz nu are livratori proprii fiindca este o lupta crancena intre Tazz, Glovo si alti jucatori de genul pe oameni. Astfel, am folosit singura firma de curierat ultrarapid (sub 3 ore) prezenta in Bucuresti.

Ti-am citit mesajele si inteleg frustrarea: curierii straini ajung tarziu, nu gasesc locatia, nu vorbesc romana, dar uneori nici engleza. Aceasta experienta neplacuta ne frustreaza si pe noi fiindca ne pateaza imaginea noastra, dar literalmente nu exista nici o alternativa fiind singura firma de genul asta.

Vestea buna e ca Fan Courier si-a deschis o divizie noua numita Fan Delivery Priority. Ei ne-au promis livrare in sub 90 de minute in conditii normale de trafic/meteo, curieri romani, livrare 100% cu masini.

Acest serviciu este scump. Poate ca stii ca nici curierii straini nu erau tocmai ieftini… anume cam 32-36 de lei per livrare din care tu achitai doar 10 lei. Eh, acest serviciu oferit de Fan este mai scump, de aceea taxa de livrare pe site-ul Ohvaz va fi de 14,99 lei.

In concluzie ai doua variante:

  • 1) livrare standard, 9,99 lei, prin curieri straini (in majoritatea cazurilor)
  • 2) livrare premium, 14,99 prin curieri romani de la Fan Delivery.

Am multe de zis despre aceasta situatie ciudata in care ne aflam, dar prefer sa iti urez “Paste fericit!” si sper ca te bucuri de perioada aceasta cu cei dragi.

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș