Posted on

Ohvaz in Ziarul Financiar – Investiti in Romania

Cristian Barin, fondator Ohvaz, invitat la ZF (Ziarul Financiar)

Am avut o discutie foarte interesanta cu Ziarul Financiar (ZF) despre Ohvaz si cum a evoluat afacerea in anii acestia dificili: cum am trecut prin pandemie, razboi, criza ambalajelor de sticla si multe altele. Interviul a durat cam 30 de minute si poate fi vazut mai sus sau poti citi articolul apasand aici.

Ohvaz in hypermarket?

granola Ohvaaz

Da, suntem in discutii avansate cu un lant important de magazine si speram ca pana la final de an sa aparem pe rafturi. Initial vom intra in aproximativ 60 de magazin cu cele 3 arome de granola, apoi e foarte posibil sa extindem gama de produse. In momentul in care stirea devine oficiala, vom comunica exact numele hypermarketului si care sunt cele 60 de magazine.

Ohvaz – criza ambalajelor de sticla

Stim cu totii ca preturile la energie electrica au explodat, iar gazele sunt si ele in aceeasi sfera. Astfel, am ajuns in situatia in care nu se mai gasesc stocuri de ambalaje de sticla in Europa. Am discutat cu zeci de firme internationale si am ajuns in punctul in care nu mai cautam un model anume. In schimb, discutiile se tin la modul “zi-mi cati paleti ai, ii iau pe toti!”. Pretul deja nu mai este un factor fiindca nu mai gasim sticla!

Ohvaz in FruFru

E o mica sansa sa nu intram chiar acum in hypermarketuri, dar avem si discutii cu diverse firme de distributie care ne-ar putea ajuta sa ajungem pe rafturile a sute de magazine din tara. Totusi, intretimp, ne extindem usor-usor prezenta in offline. Spre exemplu ne poti gasi in 7 locatii FruFru.

"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș