Posted on

98% din coletele Ohvaz sunt livrare in sub 24 de ore.

Cred ca toata lumea are cel putin o poveste horror cu un curier din Romania. Indiferent ca vorbim despre o firma mica de curierat sau unul din brand-urile consacrate, adesea ai parte de niste servicii prestate in bataie de joc.

Tocmai de aceea vreau sa imi arat aprecierea pentru curierul nostru partener prin care livram coletele Ohvaz in tara. Statistica este excelenta: 98% din coletele Ohvaz sunt livrare in sub 24 de ore.

Adesea coletele din tara pleaca de la sediul Ohvaz in jur de ora 16:30 si ajung ORIUNDE in tara in jur de ora 11-12 a doua zi la usa clientului. Baietii nu sunt perfecti, o mai dau in bara, dar per total eu sunt incantat ca avem acest serviciu excelent de livrare in toata tara. Este foarte scump pentru noi (~ 40 lei per expediere), dar calitatea vorbeste de la sine.

limonada ohvazDe ce este transportul coletelor Ohvaz scump?

Livrarea in Bucuresti costa 9,99 lei, iar in tara 16,99 lei. Totusi, costul real este mult mai mare: 29 lei in Bucuresti si aproximativ 40 lei in tara. Costurile sunt mult mai mari deoarece produsele Ohvaz au cerinte speciale:

  1. sunt grele fiindca folosim ambalaje de sticla – majoritatea curierilor taxeaza la kilogram;
  2. sunt perisabile si trebuie tinute la rece – creste costul transportului;
  3. in tara, cutiile termoizolante trebuie sa se intoarca la sediul Ohvaz – astfel platim transport tur-retur.
"Ne-am refacut site-ul. Daca aveti probleme tehnice, rog sa ne contactati"
Mergi către coș